top of page

T-shirt evangelisering

Nå er mars allerede her, og vi begynner å nærme oss en årstid hvor vi kan oppleve både vinter, vår og sommer på en og samme dag. Her i Polen har de siste månedene vært ganske hektiske. Dette er også grunnen til at jeg ikke har fått skrevet nyhetsbrev før nå — da ting har vært svært travelt.

 

Jeg har vært mye på reise de siste ukene, og derfor har jeg vært borte fra en del søndager. Men dette har også vært en god måte å trene opp de lokale lederne på. Når jeg er borte, er det jo de som har det fulle ansvaret, og jeg kan se at de gjør en fantastisk jobb. Mot slutten av denne e-posten vil jeg også dele litt om det Gud gjør blant studentene, og hva jeg mener med "t-shirt evangelisering".


LED-konferanse

I januar var jeg en tur til Norge for å delta på Pinsevennenes LED-samling. Jeg ble invitert av Arvid Aasen, en norsk misjonærvenn som arbeider i Frankrike, til å stå sammen med ham på standen for Jesus2Europe. Dette var en flott mulighet til å promotere et godt formål, og jeg visste at min far også skulle delta på LED-samlingen, så da fikk jeg også møte ham. Det var noen gode dager hvor jeg fikk treffe mange kjente, og det var inspirerende å høre om Pinsebevegelsens ambisiøse planer for menighetsplanting. Dette er et område som virkelig engasjerer meg, så jeg håper disse planene blir satt ut i live.


Tjenestegavene

Bare noen uker etter LED-konferansen dro jeg tilbake til Norge, denne gangen for å tale på en konferanse om tjenestegavene beskrevet i Efeserbrevet 4:11. Konferansen ble organisert av JesusFelleskapet i Bergen, og hvert besøk hos JesusFellesskapet føles for meg som å komme hjem.Disse dagene var virkelig spesielle, og det var en kraftig opplevelse å se tjenestegavene i arbeid i samspill. Jeg tror at noe av det Gud gjør i den tiden vi lever i nå, er å reise opp tjenestegavene — ikke som separate tjenester, men som gaver som fungerer i harmoni med hverandre.

Apostolic Alliance Polska

Noen uker etter var jeg i en Polsk by som heter Tarnow for å delta på en konferanse arrangert av Apostolic Alliance Polska. Dette er et nettverk som arbeider med menighetsplanting, og jeg ble invitert for å dele mine erfaringer når det gjelder menighetsplanting i Europa. Her fikk jeg også verdifull innsikt i statusen for menighetsplanting i Polen, og ilden for å nå Europa ble virkelig tent på nytt. Jeg viste at Polen hadde behov for nye menigheter, men jeg var faktisk ikke klar over at Polen er helt i toppen over land som trenger nye menigheter. Dette var en undersøkelse basert på prosenten av evangeliske kristne og steder som ikke har noen lokal menighet. De hvite feltene på kartet er kommuner i Polen som ikke har noen evangelisk menighet.


Sammen for Jesus i Larvik

Uken etter var jeg i Larvik for å lede lovsang under "Sammen for Jesus i Larvik" og for å tale om emnet "Vekst i misjon". Det var utrolig sterkt å se kristne fra forskjellige menigheter komme sammen for å tilbe Gud, og jeg opplevde at det ble tent en ny ild, blant de lokale lederne for å stå sammen i bønn.

Det var spesielt gøy at Steinar Lofnes var invitert som hovedtaler. Jeg hadde jo vært sammen med Steinar bare noen uker tidligere, siden han er pastor i JesusFellesskapet i Bergen. Jeg hadde også med meg en av lederne fra ICFL her i Polen, og det var første gang han var i Norge, så det var mye som var nytt og spennende for ham. Han deltok også i å dele om arbeidet her i Polen og ba for de som søkte forbønn.

Dåp og utsendelsessøndag

For noen uker siden kom det en person fra ICFL og takket for det arbeidet vi gjør der. Hun delte at til tross for å ha vært en aktiv kristen før hun kom til Lublin, hadde hun aldri opplevd en så stor vekst i sin tro som hun gjorde mens hun var her. Dette gleder meg stort, for det er en del av visjonen til ICFL - at de som kommer skal virkelig oppleve å bli utrustet til tjeneste, ikke bare motta jordisk utdannelse. Derfor har vi begynt å ha utsendelsessøndager når det er elever som tar den endelige eksamen. Nå i mars har flere elever hatt sin endelige eksamen, og derfor planlegger vi å ha en utsendelsessøndag denne måneden.Men det er ikke det eneste som skjer denne måneden, for vi skal også arrangere dåp igjen. Selv om det ikke er lenge siden sist, er det allerede rundt 20 nye personer som ønsker å bli døpt. Noen av dem er fra den polske menigheten, mens andre er fra ICFL. Dette er helt og holdent Guds verk, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være med på det Han gjør.

I tillegg skal vi arrangere en felles lovsangskveld med noen av de andre internasjonale menighetene her i byen. Jeg føler at Gud har lagt meg på hjerte å bidra til å samle de internasjonale menighetene og hjelpe dem med å knytte kontakt med de polske menighetene. Derfor er jeg takknemlig for at vi har lyktes med å samle noen av dem til en felles lovsangskveld. Dette vil kreve ekstra ressurser, spesielt med tanke på leie av lokale, men vi ber om at Gud vil sørge for de midlene vi trenger til dette.

Takk til dere som står sammen med oss

Vi er utrolig takknemlige for deres støtte og bønner. Uten deres støtte ville vi ikke vært i stand til å gjøre det vi gjør, og dere er fullt ut en del av det Gud gjør her i Lublin. Alle er kalt til å ta del i oppdraget, men vi kan ikke alle dra ut som misjonærer. Likevel, hvis alle gjør det de har mulighet til, kan vi se Europa vende tilbake til Gud.

T-skjorte evangelisering

Vi ønsker å kunne gjøre mer for å markedsføre ICFL på universitetene her i Lublin, og en av måtene vi har oppdaget som en effektiv måte å gjøre dette på, er å trykke t-skjorter som studentene kan bruke. Men dette vil koste oss omtrent kr. 4.000,- å trykke opp, siden det er mange studenter. Hvis vi kunne gi dem en t-skjorte og organisere at alle bruker den samme t-skjorten på samme dag, ville dette virkelig kunne gjøre menigheten synlig og samtidig skape utrolig mange muligheter for studentene til å dele sin tro. Hvis noen av dere føler at Gud leder dere til å støtte oss i dette, ville vi vært utrolig takknemlige.

Vennlig Hilsen

— Kasia & Ronald Gabrielsen
Hjertelig takk til dere som

er med og støtter økonomisk

Du kan nå også støtte via VIPPS.

Vårt vipps nummer er: 542239

Du kan også bruke følgende

bank konto nummer:

NORGE: 3080.30.41373


Er du fra Danmark kan du støtte via Europe Harvest Center

Europe Harvest - Gaver Reg. nr: 1551 Konto: 16772984


Mobilpay 15308

Gaver til Europe Harvest Center er fradragsberettigede.
Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page