MISJONS RAPPORT // MAI 2019

BLOGG INNLEGG

Kampanje og seminar
i Juba, Sør Sudan

001.jpg
Tenkte det var på tiden med en lite oppdatering fra oss her i Polen. Siden sist nyhetsmail har jeg vært tur til Danmark, hvor jeg var med på Europe Harvest Center sit årsmøte, samtidig som jeg også besøkte menigheten i Ikast. En uke etter at jeg kom tilbake fra Danmark gikk turen til Sør Sudan, hvor vi skulle ha seminar for evangelister og kampanje.

Med meg på turen til Sør Sudan hadde jeg et lite team som bestod av Ejnar Mikkelsen (Danmark),  Cassie og Eimund Skjæret (USA/Norge). Vi reiste fra tre forskjellige land, møttes i Paris og reiste derfra sammen til Nairobi, hvor vi overnattet en natt før vi reiste videre til Juba i Sør Sudan.

 

Etter å ha ankommet Juba hadde vi noen tett pakkede dager med undervisning hele dagen og kampanje på ettermiddagen. I 40 graders varme kan dette være ganske utmattende, men Gud var med og gav den styrke vi trengte.

02.jpg
03.jpg
04.jpg

Mens vi var der fikk vi også høre vitnesbyrd fra noen av dem som hadde deltatt på seminaret i fjor og det var fantastisk å høre hvordan undervisningen hadde båret frukt.  En av dem som var med i fjor hadde også sett en av de første omvendelser blant en unådd stamme. Dette skjedde ved at han hadde bed for en lam mann som ble momentant helbredet og etter å ha blitt helbredet gav mannen sitt liv til Jesus.

 

Alle som var med på teamet hjalp, både med undervisningen og på kampanjen – og det var fantastisk å se hvordan Den Hellige Ånd flettet sammen alt som ble sagt. Mennesker ble frelst, mange ble helbredet og flere ble satt fri fra demoner. Hvilket privilegium det er å se mennesker bli møtt av Gud! 

06.jpg
07.jpg
08.jpg
sign-trans.png

De som organiserte kampanjen hadde funnet en perfekt plass midt i byen. Derfor var det ikke kun dem som var tilstede på plassen som fikk høre Evangeliet. Folk som bodde og arbeidet i området rundt kunne ikke unngå å høre de gode nyheter proklamert. Samtidig var det også en fotball plass rett ved siden av, og disse fikk også høre Evangeliet høyt og tydelig. 

 

Etter noen varme og hektiske dager gikk turen tilbake til Nairobi, hvor vi overnattet en natt, før vi reiste tilbake til Europa igjen.

 

For å ikke gjøre nyhetsmailene for lange vil jeg skrive mer om arbeidet her i Polen neste gang, men vi er utrolig takknemlig for alle dere som følger det arbeid Kasia og jeg står i. Venners forbønn og støtte betyr mye for oss!

 

Vi ønsker deg all Guds velsignelse!

 

 

Vennlig Hilsen

— Ronald Gabrielsen

ØKONOMISK STØTTE

vipps.png
Du kan nå ogsåstøtte via VIPPS Mitt VIPPS nummer
er: 542239

Du kan også bruke følgende kontonummer:

NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 - 0001186587

Takk til alle dere som også støtter økonomisk!