MISJONS RAPPORT // SEPTEMBER 2019

BLOGG INNLEGG

"Jeg var sulten..."

001.jpeg

Hei! Her kommer en liten hilsen fra oss i Polen. Etter en lang og varm sommer kan vi nå kjenne at høsten er like om hjørnet. Barna har begynt på skolen, Kasia har begynt på jobb igjen og de vante rutiner begynner å komme på plass.Bibelskolen begynner sitt neste semester om noen uker og nå har vi både et først og andre år — med andre ord kommer det neste halvår til å bli ennå mer hektisk.

Når vi var med på Street Church sin matutdeling sist gang ble jeg stående å se på de som fikk mat. Selv om jeg har visst at de har vært takknemlige, ble jeg allikevel grepet av å se den takknemlighet og glede de viste når de fikk maten. Når jeg stod der ble jeg minnet på Jesu ord i Matteus 25:
 

For jeg var sulten, og dere ga meg mat; jeg var tørst, og dere ga meg drikke; jeg var fremmed, og dere tok imot meg… (vers 35).
 

Geitene i Jesu beretning kunne ikke forstå når de hadde sett Jesus, sulten, tørst eller fremmed. Og Jesu svar til dem var:
 

Det dere ikke gjorde mot én av disse minste, har dere heller ikke gjort mot meg.’ (Vers 45).

Selv om jeg har lest disse versene mange ganger før, ble de plutselig mer levende for meg.

Den 27. september skal Kasia være med å tale på Street Church sitt fredagsmøtet. På disse fredagsmøtene får de også mat, men da er det mer vekt på lovsang og en kort prediken. 

Noen tror sikkert de kun kommer for maten, men det tror jeg ikke stemmer. Man kan nemlig tydelig se at de er med i lovsangen og lytter til forkynnelsen.
 

NY TID I MENIGHETEN

I menigheten er det også nye ting på gang. I løpet av sommeren har vi hatt søndagsmøter sammen med Hosanna menigheten og det har vært en positiv opplevelse for begge parter. Derfor har vi valgt å fortsette dette samarbeidet ut året.

Foreløpig har vi ikke planer om mer enn å ha søndagsmøter sammen, men det er ikke helt umulig at det med tiden kan utvikle seg til mer. 
 

REPERASJON PÅ BILEN

I August hadde vi bilen til sjekk og heldigvis var det ikke noen alvorlig galt med den. Men det var flere småting som må fikses og en av tingene må fikses ganske fort. Dette kommer til å koste ca. 4000 kroner og det er penger vi ikke har. Vi vil derfor nevne dette her i vår nyhetsmail, i håp om at noen vil kjenne Guds ledelse til å være med å støtte oss i dette.

Det er ikke ofte vi nevner konkrete økonomiske behov, men siden dette er litt prekært vil vi nevne det. Om du kjenner glede og fred med å bidra til dette, vil din gave være meget kjærkomment. 
 

PROGRAM FREMOVER

Som familie opplever vi en god tid hvor barna er aktive både i menigheten og andre fritidsaktiviteter. Sebastian har begynt på skolen og er veldig stolt over det. Kasia trives godt i jobben og har også fått ennå flere timer nå. Ellers er hun aktiv både som tolk, oversetter og i søndagsskolen i kirken.

Vi er utrolig glad for alle dere som ber og støtter det arbeid vi gjør. Vi ber om at Gud må lønne dere rikelig igjen, både materielt og åndelig.
 

Vennlig Hilsen
— Kasia & Ronald Gabrielsen

På det øverste bilde ser du køen av fattige som er kommet for å få mat. På bildet nederst til høyre ser du Kasia sin mor og Tomek be for en av dem som ikke kun er kommet for å få mat. Etter forbønnen fikk jeg en god snakk med vekommende.

ØKONOMISK STØTTE

vipps.png
Du kan nå ogsåstøtte via VIPPS Mitt VIPPS nummer
er: 542239

Du kan også bruke følgende kontonummer:

NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 - 0001186587

Takk til alle dere som også støtter økonomisk!