MISJONS RAPPORT // JULI 2019

BLOGG INNLEGG

Sommer, sol og misjon

04.jpg

De siste månedene har det gått i ett her i Polen med besøk fra Bergen, avslutnings konferanse for bibelskolen, Street Church, den Polske menigheten, Encounter møter og den Internasjonale menigheten. Men jeg er takknemlig for å kunne bruke tid å krefter på Guds rike, enten det er i Afrika eller her i Polen.

På bildet over taler Fredrik Skoglund til Street Church sitt fredagsmøte. Her kommer det vanligvis i alle fall over 60 personer.

Ikke så lang tid etter at jeg sendte ut sist nyhetsbrev fikk vi besøk av Fredrik Skoglund. Han er leder for Nations Calling arbeidet som vi er en del av og vi setter utrolig stor pris på den støtte og oppbakking vi får fra dem. Han kommer jevnlig ned for å sjekke hvordan arbeidet går, at vi har det bra og trives i tjeneste.
 

Misjonstur til Vienna

Nylig har vi nettopp kommet hjem fra en liten misjonstur til Østeriket, hvor vi besøkte en Polsk husmenighet i Vienna. En av studentene fra bibelskolen har startet dette fellesskapet og vi ville derfor ned for å se det arbeidet hun driver med. 

03.jpg
01.jpg

På bildet til venstre ser du Ewa og tre medarbeidere utenfor suppekjøkkenet. På bilde til høyre står jeg, Sebastian, Kamilla, Kasia og Ewa på høyden hvor slaget over vienna ble kjempet.

I tillegg til husmenigheten driver hun også et suppekjøkken for hjemløse og fattige — og det var også fantastisk å se at stort sett hele husmenigheten er aktivt med å hjelper i dette arbeidet. Det er med andre ord ikke bare en innadvent liten gruppe, men en gruppe som virkelig har på hjerte å nå mennesker Guds kjærlighet — både åndelig og fysisk.

06.jpg

I løpet av dagene der hadde jeg seminar om vår identitet i Kristus, var med å talte i menigheten og tjente i suppekjøkkenet for de fattige. 

 

Siden Vienna ikke ligger så langt fra Lublin reiste vi som familie på denne turen. Derfor satte vi av to dager til å se oss litt omkring i Vienna — og både Sebastian og Kamilla stortrivdes.

Menigheten i Lublin

Når det kommer til menigheten her i Lublin går ting fremover og nå i sommer har vi valgt å holder møter sammen med Hosanna menigheten her i Lublin. Det er mange som er bortreist nå i sommer månedene og derfor er det fint å kunne slå sammen resursene.

07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg

På bildene over ser du noen bilder fra et av de siste møter i menigheten.

sign-trans.png

Takk for støtte og forbønn

Vi ønsker å takke alle dere som følger det arbeidet vi står i og ikke minst dere som ber for oss. Å ha folk som støtter oss i bønn er veldig viktig for oss, da bønn kan åpne dører vi i egen kraft ikke kan åpne.

Vi ønsker deg en fantastisk sommer Ronald, og ber om at Gud må gi deg ny styrke og mot til å fullføre det løp Han har kalt deg til. I Guds rike er det ingen tilfeldigheter og Han har en konkret plan for ditt liv.

Så vær velsignet og ved godt mot!

 


     Vennlig Hilsen


     — Kasia & Ronald Gabrielsen :-) 

ØKONOMISK STØTTE

vipps.png
Du kan nå ogsåstøtte via VIPPS Mitt VIPPS nummer
er: 542239

Du kan også bruke følgende kontonummer:

NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 - 0001186587

Takk til alle dere som også støtter økonomisk!