top of page

Misjonstur til Albania


Den 22. juni skal vi har et stort gatemøte i Lublin sentrum. I fra kl 12:00 - 18:00 skal vi lovsynge, forkynne evangeliet, be for mennesker og løfte opp Jesus midt i Lublin sentrum.

Så er sommeren her for fullt og snart er det tid for ferie. Mange skal sikkert også på forskjellige sommerstevner og det er mye bra på de forskjellige stevnene. For oss nærmer det seg også sommerferie for barna, og som vanlig tar vi en tur til Norge med hele familien.

 

Men før det skjer det også spennende ting her i Polen. Nå i juni skal vi ha et større arrangement i sentrum av Lublin sammen med en av de andre internasjonale menighetene. Vi har fått lov til å stå i Lublin sentrum fra kl. 12 til kl. 18 lørdag den 22. juni. I løpet av de timene skal vi lovsynge Gud midt i byen, dele vitnesbyrd, forkynne evangeliet og be for mennesker. Dette blir en fantastisk mulighet til å løfte opp Jesu navn midt i Lublin sentrum. Vi har kalt arrangementet “Joy in the City”, basert på Apostlenes Gjerninger kapittel 8, når Filip kommer til Samaria.


Dette arrangementet koster oss en god del mer enn det vi har råd til, så derfor ber jeg til Gud om at Han må legge det på noen sitt hjerte å støtte dette arrangementet. Alt i alt, med lyd, scene, forfriskninger til de som kommer, trykking av traktater osv., vil det koste rundt kr. 15.000. Så om du kjenner at Gud legger det på hjertet ditt å støtte dette arrangementet, vil det være veldig kjærkomment.


VITNESBYRD FRA POLEN

Vi opplever at Gud virkelig velsigner arbeidet her i Polen. Selv om det er utfordringer og det ofte blir litt for mye å gjøre, merker vi at Gud er med — Han gir oss den styrken vi trenger.

Nylig kom en dame fra den polske menigheten opp til meg. Hun takket meg for talen jeg hadde holdt søndagen før og ville dele et vitnesbyrd med meg. Hun hadde virkelig opplevd at Gud talte til henne gjennom talen og hadde skrevet mange notater. Dagen etterpå var hun hos legen og fikk konstatert at hun hadde en kronisk sykdom som de ikke kunne gjøre så mye med. Det jeg hadde talt om var hvordan Gud kan bruke selv de negative ting som skjer til å forme og danne oss, og hvordan Han kan vende problemer til velsignelse.

Hun fortalte at hadde det ikke vært for talen hun hadde hørt dagen før, ville dette ha gjort henne veldig deprimert. Men fordi talen var frisk i hennes sinn, gikk hun rett hjem, leste gjennom notatene, og opplevde at hun fikk styrke til å møte disse negative nyhetene med en helt annen holdning enn det hun ellers ville hatt.


MISJONSTUR TIL ALBANIA
I begynnelsen av juni hadde jeg en kort misjonstur til Albania sammen med Fredrik Skoglund og Steinar Lofnes. Vi reiste ned for å besøke Dag Rana, som virkelig er en pioner i Albania, og det var fantastisk å se det arbeidet han gjør og hvordan han når ut til albanere med evangeliet.

­


De første dagene hadde vi noen møter hvor flere fikk oppleve Gud, og det var også en familie hvor to ønsket å bli døpt. Dette er en fantastisk seier i et land hvor det kun er 0,6 % kristne. De neste dagene besøkte vi ulike misjonærer og ledere i landet for å bli bedre kjent med den åndelige situasjonen.

Albania er virkelig et land med rik historie, men som er i desperat behov for høstarbeidere. La oss be høstens Herre drive sine arbeidere ut til sin høst.


LOVSANGSTEAM TIL NORGE

Det mest spennende som skjer for lovsangsteamet denne sommeren er at de har blitt invitert til Norge for å være med og lede lovsang på Remy Hornes sommerstevne. Remy har vært her i Polen et par ganger, og mange her har blitt velsignet av hans tjeneste. Men det er også fantastisk når de som kommer her, også blir velsignet, og en av de tingene som velsignet Remy når han var her, var lovsangen. Derfor har han invitert lovsangsteamet til å være med på “Tilbake til de gamle stier” sitt sommerstevne den 1.-4. august.

De aller fleste i lovsangsteamet har aldri vært utenfor Polen, så for dem blir det en stor opplevelse å komme til Norge.


FERIE MED FAMILIEN

Som familie planlegger vi å kjøre til Norge i år. Dette gir oss muligheten til å besøke en festival som Kasia har veldig lyst til å besøke, og deretter kjøre videre mot Danmark, hvor vi planlegger å være noen dager. Vi skal også besøke Ikast på vei mot Norge og har planlagt å være to netter i Skagen. Etter det blir det ferie i Norge frem til lovsangsteamet fra ICFL kommer. Da reiser Kasia og barna hjem, og jeg blir igjen for å være med lovsangsteamet på Remys konferanse.

TAKK FOR AT DU STÅR SAMMEN MED OSS

Vi er utrolig takknemlige for alle som er med og ber for det arbeidet vi gjør. I Salmene står det: “Hvis HERREN ikke bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves” (Sal 127:1) og det er helt sant. Om vi arbeider i egen kraft, blir det bare stress, men om vi kan vandre i de ferdiglagte gjerninger som Gud har for oss, går det fra herlighet til herlighet. Ja, noen ganger er det daler mellom fjelltoppene, men når vi opplever at folk står sammen med oss i det arbeidet vi gjør, blir det også lettere å komme gjennom dalstrøkene.

En stor takk også til dere som er med og støtter økonomisk — det betyr veldig mye for oss. Spesielt nå, som vi har sommerarrangementet den 22. juni. Vi er alle lemmer på Jesu legeme, og når vi alle gjør det vi kan gjøre, vil vi nå mange flere med evangeliet om Jesus Kristus.

Gud Velsigne deg!

Vennlig Hilsen

— Kasia & Ronald Gabrielsen :-)Hjertelig takk til dere som er med og støtter økonomisk


Du kan nå også støtte via VIPPS.

Vårt vipps nummer er: 542239

Du kan også bruke følgende

bank konto nummer:

NORGE: 3080.30.41373

-------------------------------------------

Gaver fra Danmark kan sendes

via Europe Harvest Center

Reg.nr: 1551 Konto: 16772984

Mobilpay 15308

Gaver til Europe Harvest Center er fradragsberettigede.

コメント


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page