top of page

FEBRUAR 2021Mye har skjedd siden sist nyhetsmail og jeg skal prøve å oppsummere litt, for å ikke gjør mailen for lang.

Bibelskolen

I sist nyhetsmail nevnte jeg at weekend bibelskole skulle startet opp igjen og vi har nå hatt 2 weekender med bibelskole. Vi endte opp med 13 elever og mange av dem er helt nye bekjentskaper.

Det tar litt lengre tid for oss å kjøre til Stalowa Wola, hvor vi nå har skolen, men til gjengjeld er huset hvor vi nå samles en stor forbedring. Nå kan vi som familie overnatte på skolen — så det blir litt som en familietur. Samtidig får vi også mer tid til å være sammen med studentene.Vi får mange gode tilbakemelding for undervisningen, men jeg tror høydepunktet for helgen er kveldssamlingen på lørdagen. Her bruker vi god tid til lovsang og betjening. Undervisning er viktig, men uten et personlig møte med Gud blir undervisningen fort tomme ord. Derfor er det med tilbedelse og gudsnærvær en viktig del av skolen.

Oppstart av Encounter møter igjen

I Januar startet vi også opp Encounter møtene igjen. Jeg har ofte fått forespørsler etter disse møtene, men ville ikke starte dem opp igjen før jeg hadde flere til å hjelpe.

Men i begynnelsen av Januar kom noen av dem som hadde vært med på Encounter møtene tidligere og sa at de gjerne ville hjelpe til, om vi kunne starte opp disse møtene igjen. Det første Encounter møtet var veldig tungt og jeg kunne kjenne at det åndelig motstand mot det at disse møtene startet opp igjen. Vi vi bestemte oss for å ikke gi opp og de siste gangene har flere virkelig fått oppleve Gud.


Det har også vært fint å se at folk i fra andre menigheter også begynner å komme. Mitt ønske er at disse møtene kan være til en velsignelse for hele Kristi legeme her i byen.

Morgenbønn og ny medarbeider

Et annet initiativ vi har startet opp er fast morgenbønn i menigheten. Så nå er det bønn i menigheten hver morgen fra Mandag—Lørdag. Flere i fra menigheten har vært begeistret for dette og selv om det ikke er så mange som kan komme hver dag, er det flere som kommer fast på forskjellige dager. De siste gangene har vi vært 4-5 samlet hver morgen.

Med både menighet, helgebibelskole, Encounter og morgenbønn begynner tiden å bli ganske fylt opp — spesielt siden jeg også er avhenging av å gjør en del grafiske jobber for å få ting til å gå rundt økonomisk. Derfor har også kjent at det var tid for å få litt ekstra hjelp i arbeidet.

En av dem som ønsket å hjelpe til med Encounter møtene er Mateusz Wszelaki. Han og hans kone Debora er veldig aktive med å hjelpe de hjemløse og fattige her i Lublin (jeg kommer til å skrive mer og det arbeid de gjør i en senere nyhetsmail). Siden de allerede gjør et kjempearbeid og samtidig ønsker å hjelpe til med Encounter møtene har vi valgt å støtte dem økonomisk, slik at de både blir fri til å fortsette det arbeid de allerede gjør og samtidig kan hjelpe oss. Mateusz er også med på morgenbønnen og leder lovsangen flere av morgenene.

Det er et trosskritt for oss å støtte dem økonomisk, for vi trenger selv økonomisk støtte — men samtidig tror vi også at dette er noe Gud ønsker. Vi setter derfor stor pris på om det er flere som ønsker å stå sammen med oss i det å støtte dem.

Vi er utrolig takknemlig for alle dere som allerede er med å støtter oss i arbeidet og uten støtte fra venner og kjente hadde vi ikke kunnet gjort det arbeid vi gjør her i Polen og andre steder. Men det er jo det fantastiske med Jesu legeme her på jorden — vi har alle hver vår plass, og når vi alle gjør det vi kan, når Guds rike ennå flere mennesker.

Vennlig Hilsen

— Ronald Gabrielsen 

Ønsker du å støtte arbeidet?


Du kan nå også støtte via VIPPS. Vårt vipps nummer er: 542239Du kan også bruke følgende bank konto nummer

NORGE: 3080.30.41373 DANMARK: 5039 - 0001186587

Comentarios


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page