top of page

Året nærmer seg slutt


Året nærmer seg slutten og snart begynner et nytt år og vi er utrolig takknemlig for det Gud har gjort det siste året — men dere som ber for oss og støtter det arbeid vi gjør, har like stor del i det som skjer. Paulus skriver til menigheten i Filippi, at frukten av hans arbeid "... skal bli godskrevet dere rikelig ..."(Fil 4:17). Dette skrev han fordi de hadde støttet ham med det han trengte. På samme måte vet vi at frukten av det arbeid vi står i vil bli "... godskrevet dere ..."som har støttet oss — og vi tror den vil bli godskrevet dere i rikelig mål.


SYV NYE DØPT

I sommer hadde vi jo stordåp, hvor 22 personer ble døpt, men mye har skjedd siden den gang, og for et par søndager siden så hadde vi dåp igjen. Det var 7 personer som ble døpt, og de nasjoner som var representert var Polen, Ukraina og Sør-Sudan/Dubai.

Søndagen vi skulle ha dåp, valgte vi å slå sammen den polske og den engelske gudstjenesten. Det betød en fullstappet sal av mennesker fra mange forskjellige nasjoner og det var fantastisk å se en menighet hvor folk trives på kryss og tvers av nasjoner og språk.


For noen søndager siden hadde vi dåp igjen og da var det syv nye som ville bli døpt. De som ble døpt var fra Ukraina, Polen og Sør-Sudan/Dubai.


Blandt dem som ville bli døpt var det alt fra ungdommer til eldre. Flere av dem var også flyktninger fra Ukraina, som de siste månedene har bodd i et flyktningesenter menigheten har. Et ektepar fra Hviterussland har ukentlig bibelgruppe der. For noen uker siden skrev en av de nye i menigheten og takket for arbeidet vi gjør med menigheten. Jeg spurte hva som gjorde at han valgte å komme, og hans svar var klart og tydelig — det var det gudsnærvær han opplevde.


INTERNASJONALE STUDENTER

ICFL er den forkortelsen vi bruker for den internasjonale menigheten og det står for International Christian Fellowship Lublin. I slutten av september og oktober kom det flere nye til menigheten. Det er fordi universitetene begynner i oktober, og derfor er det alltid en del nye studenter som oppsøker menigheten i det tidsrommet.

De siste månedene har jeg også mer målbevisst engasjert de mest trofaste i forskjellige oppgaver i menigheten. Dette kan noen ganger føre til ekstra arbeid i begynnelsen, men på sikt tror jeg det vil frigjør meg litt mer. Samtidig er det også godt å engasjere dem som kommer i menigheten, slik at de føler mer tilhørighet.


Martin er en av de nye lederene i menigheten som har vært til stor hjelp. Han var pastor i Zimbawe, før han kom til Polen og er nå med i lederteamet i ICFL. I løpet av sommeren var det litt mindre folk på møtene, men nå kan vi merke at folk er kommet tilbake fra ferie. Bilde over er fra i sommer.


FAMILIETUR TIL KRAKOW

Frem til nå har den største utfordringen vært folk som kan hjelpe med musikken. Men en av de nye som har kommet er flink både til å spille piano og trommer. Dette gjorde at vi som familie faktisk kunne ta en helge-ferie til Krakow, uten at det manglet på krefter når det kom til musikken.

I Krakow hadde vi en fantastisk helg hvor vi fikk se både den jødiske delen av Krakow og salt gruvene som Krakow er kjent for. I tillegg gikk Kasia og Kamilla en tur på kunst museum, mens Sebastian og jeg fikk litt ekstra tid på Starbucks.

Det er ikke ofte vi får mulighet til å reise vekk på denne måten og vi kunne se at både Kamilla og Sebastian satte stor pris på å kunne ta denne turen.Hjertelig takk til dere som står sammen med oss!

­­­­

Som vi skrev i begynnelsen av mailen, er vi både takknemlige til Gud for alle de gode ting som skjer, men også veldig takknemlige til dere som støtter oss i arbeidet. Og vi vet at Gud vil lønne rikelig igjen, for det har Han lovet i sitt ord. For oss som familie, er det også utrolig oppmuntrende å oppleve at vi har venner og kjente som ber og tenker på oss og det arbeid vi gjør. Derfor ber vi også nesten daglig for dere som står sammen med oss, når vi har vår familie-andakt.


Vennlig Hilsen — Kasia & Ronald Gabrielsen


-----------------------------------------------------------

Du kan nå også støtte via VIPPS

Vårt vipps nummer er: 542239

Du kan også bruke følgende bank konto nummer:


NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 - 0001186587
Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page