top of page

Nødhjelpen fortsetter


Når nærmer sommeren seg for fult og det er på tide med en liten oppdatering fra oss her i Polen. Takket være den støtte vi har fått, har vi nå kunnet sende over 80 trailere med nødhjelp inn i Ukraina. Det betyr utrolig mye for oss å vite at det er venner og kjente som følger med i det arbeid vi gjør og vi ber også ofte for dere som står sammen med oss.


Nødhjelpen fortsetter

Det har vært helt fantastisk å se det engasjement og den giverglede folk har vist når det kommer til nødhjelpen til Ukraina. For meg er dette et mirakel at vi har kunnet sende så mange trailere med nødhjelp! Å tenke på alle de som får nyte godt av denne hjelpen gjør meg utrolig takknemlig.


I tillegg begynner vi nå med et nytt initiativ, vi tror kommer til å gjøre hjelpen ennå mer målrettet og effektiv. I stedet for kun å sende inn nødhjelp, har vi nå begynt å pakke de matvarene vi har i bokser. Hver boks inneholder cirka det en familie trenger av mat, for litt over en uke. Det betyr at boksen inneholder havregryn, sukker, kaffe, olje, salt, forskjellig hermetikk mat, osv.En slik boks koster ca. € 50,- og vi holder nå på å lage en internett side hvor folk kan gå inn og støtte til dette prosjektet. Så kan man helt konkret være med å forsørge en familie i litt overt en uke. Eventuelt støtte flere familier om man har mulighet til det. Engasjement er mye større enn kun pengegaver. I tillegg til den oppbakking og støtte vi har fått økonomisk, har folk strømmet til Lublin for å hjelpe fra de mest utrolige steder.


Den siste måneden har vi hatt folk fra USA, Tyskland, Danmark, Hawaii, Sverige, England, Norge og Finnland, som har kommet her for å hjelpe til med nødhjelpsarbeidet. Dette har vært stor hjelp for det er mye som skal gjøres når over 80 trailere skal fylles med mat og annen nødhjelp.


Et av de ansvarsområder jeg har, er å møtes med de frivillige hver dag for å gå igjennom hva som må gjøres. Noen ganger hjelper de til på lageret, andre ganger blir de sent ut for å handle inn mer nødhjelp og noen ganger må noen av dem besøke flyktningsenterene for å hjelpe til med forskjellige ting der. Arbeidsmengden kan variere, men generelt er det alltid nok å gjøre.


Du kan lese mer om nødhjelps arbeidet på: www.CFUI.euDen internasjonale menigheten

Når det kommer til den internasjonale menigheten, så har den fortsatt å vokse, og de siste gangene har selv det nye lokalet vært fylt. Sist vi telte var det 97 personer på møte og selv om hovedvekten er afrikanere, er det også folk fra India, Ukraina, Taiwan og flere andre land.


Dere må gjerne være med å be om visdom når det kommer til arbeidet med de internasjonale studentene, for å plutselig skulle lede en menighet på nærmere hundre personer krever mye mer enn å kun ha en liten internasjonal gruppe. Heldigvis bakker lederne i den Polske menigheten også opp om det internasjonale arbeidet og dette har vært til stor hjelp. Men vi trenger absolutt Guds visdom når det kommer til å lede dette arbeidet.


Det er også fantastisk å se at den internasjonale menigheten ikke kun vedlikeholder troen til studenter som allerede er frelst. Vi opplever også at studenter blir frelst og blant dem som er frelst ser vi at Gud arbeider. Flere av dem har nå uttrykket ønske om å bli døpt, så derfor skal vi nå snart ha dåp.


Vårt ønske er ikke bare å utrust studentene til å nå ut til sine medstudenter, men at de også blir utrustet til å fortsette å tjene Gud når de kommer tilbake til de land de kommer fra.


Bil — en velsignelse og en utgift

Sist uke måtte vi ha bilen vår på verksted og det viste seg at en av sylindrene i motoren var gåen. Jeg har ikke mye forstand på biler, men på regningen kunne jeg godt forstå at dette var en større operasjon. Dette kom veldig ubeleilig, nå som vi har mye å gjør og større utgifter både menighet og nødhjelp. Så om du kjenner at Gud leder deg til å støtte litt ekstra denne måneden så ville det komme veldig godt med.


Takk for støtte og forbønn

Igjen vil vi si hjertelig takk til alle dere som ber og står sammen med oss i arbeidet. Det betyr utrolig mye for oss! Det er takke være deres forbønn og støtte at vi kan gjør det vi gjør her i Polen — og i Guds Rike tror jeg det er slik det skal være. Ingen er kalt til å klare seg helt uavhengig av andre, men vi er alle kalt til å være knyttet sammen med resten av legemet. Ingen kan gjøre alt, men alle kan vi være med å gjør det vi kan — og sammen kan vi se misjonsbefalingen bli fullført!Vennlig Hilsen

Kasia & Ronald Gabrielsen :-)


 

Ønsker du å støtte økonomisk kan du gjøre det på følgende måte:


VIPPS: 542239


Du kan også bruke følgende bank konto nummer:


NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 — 0001186587

Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page