top of page

Mye å takke for


Hei! Julen nærmer seg og før man vet ordet av det er 2022 startet. Her i Polen har vi kommet i julestemning, og var egentlig klar til å reise til Norge. Men dagen før vi skulle reise fikk vi beskjed om at en i Sebastians klasse hadde fått COVID, og det betydde at hele hans klasse måtte i karantene.


Ingen av oss er syke, men på grunn av karantene reglene må alle i hans klasse i karantene. Først trodde vi at hele norgesturen måtte avlyses, men heldigvis ordnet det seg slik at vi i stedet kunne reise den 28. desember, og heller blir noen dager lengre.


TRAVEL DESEMBER

Det har vært noen hektiske, men gode uker den siste tiden. Som jeg tidligere skrev litt om, har vi opplevd en eksplosiv vekst i den internasjonale menigheten. Dette er noe vi virkelig takker Gud for, og som jeg tror er et direkte resultat av bønn. Men hurtig vekst betyr også nye utfordringer og større økonomiske behov. Men når man ser hva Gud gjør i menneskers liv, blir utfordringene en pris vel verd å betale.


Vi har nå flyttet samlingene til det nye stedet som jeg skrev om i sist nyhetsmail, og allerede begynner stedet å fylles opp. Heldigvis har vi ganske stor plass, så det er ikke noe problem ennå, men rykte om menigheten sprer seg og nesten hver søndag er det nye ansikter.


Den siste tiden har vi også opplevd at flere studenter, som var kristne før de begynte å studere, men som vandret bort i fra Gud, har vendt tilbake igjen. Grunnen til at Gud kom på avstand, var det å være i et nytt land, ny skole, nye venner, og mangel på kristent felleskap. Flere av dem har derfor utrykket stor takknemlighet for at de endelig har funnet en internasjonal menighet.


Det er selfølgelig fantastisk når folk som aldri har kjent Gud blir frelst — som den buddhistiske studenten jeg nevnte i sist nyhetsmail — men jeg tror det like stor glede i Himmelen når et “fortapt får”, eller en “bortkommen sønn/datter” vender tilbake igjen.


En av de ting som har vært fantastisk å se, er hvor pro-aktive mange av studentene er. Dette gjør jobben med å finne folk til de praktiske oppgavene veldig mye lettere. De fleste av dem har ikke så mye penger å gi, men de vil veldig gjerne bidra, derfor hjelper de mer enn gjerne med praktiske oppgaver.


Vi er i stor forventning til hva det nye året vil bringe og tror Gud kommer til å gjøre store ting.


BIBELSKOLEN

For et par uker siden hadde vi avslutning for weekend bibelskolen. Avslutningen skulle ha vært i sommer, men på grunn av COVID restriksjoner var undervisningen blitt litt forskyvet og det betydde at dette semesteret ikke ble ferdig før nå.Det er spennende når man starter ett nytt kull med nye elever, men det er like fantastisk når man avslutter. Ikke fordi en avslutning i seg selv er fantastisk, men fordi man står med en gruppe mennesker som har fullført «løpet». De begynte, de holdt ut, og de var med helt til slutt — og det å fullføre noe er ære verd. Alle som fullførte fikk overrakt diplom og en gave — også avsluttet vi med å be for hver enkelt elev.


TAKK FOR ÅRET SOM ER GÅTT

Vi ønsker også å benytte denne anledning til å takk alle dere som har stått sammen med oss i løpet av det år som har gått. For de fleste tror jeg de to siste årene har vært en spesiell tid, på grunn av COVID restriksjoner. Men når jeg nå, ved slutten av et år, ser tilbake på året som er gått, blir jeg fylt med takknemlighet.


Jeg er takknemlig for alt Gud har gjort, og at Han har bevist at COVID ikke kan begrense Guds Rikes fremgang. Jeg er takknemlig for alle dere som har fortsatt å støtte oss økonomisk, selv i den tiden hvor jeg selv var sengeliggende på grunn av COVID — og derfor ikke kunne gjøre så mye. Jeg er takknemlig for at selv om jeg var sengeliggende, var det andre som tok ansvar og holdt arbeidet oppe. Jeg er takknemlig for venner, kjente og partnere som står sammen med oss i arbeidet — det er takket være deres bønn og støtte at vi kan gjør det vi gjør.


Ja, det er mye vi kan takke for, selv i den COVID tid som vi nå lever i. La oss heller fokusere på det og ikke på det negative. Vi ønsket dere alle god jul og et fantastisk nytt år! Vi ber om at dere alle må få oppleve Guds velbehag og velsignelse i det nye året.


Vennlig Hilsen — Kasia & Ronald Gabrielsen :-)

Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page