top of page

19 personer døpt


Sommeren er her for fullt, og det betyr at det er på tide med en oppdatering fra oss her i Polen. Jeg skulle gjerne ha sendt en oppdatering tidligere, men dagene går så fort at tiden nesten føles som om den flyr av gårde.


Det å se liv bli forvandlet i møte med Jesus er fantastisk, og vi er utrolig takknemlige for støtte og forbønn fra dere som står sammen med oss. Dere spiller en like stor rolle i det som skjer her, og uten støtten fra våre venner og kjente, kunne vi ikke utført det arbeidet vi gjør — både her i Polen og andre steder.

Sist sommer døpte vi 22 personer da vi hadde sommer picnic og vi hadde også dåp i vinter,

der 7 personer ble døpt. Dermed har vi totalt døpt 48 personer dette året.


Vi opplever Guds nærvær både i arbeidet med den polske menigheten og blant internasjonale studenter. Nylig arrangerte vi vår årlige sommer picnic, et arrangement som har blitt en årlig tradisjon. På denne dagen samler vi både internasjonale studenter og medlemmer av den polske menigheten. Hvert år er det en fantastisk opplevelse som styrker båndene mellom disse gruppene. I år var det 140 personer som kom.


Som i tidligere år, inkluderte arrangementet dåp, og i år hadde vi gleden av å døpe 19 personer. Det mest rørende øyeblikket kom da en mann som hadde stått på sidelinjen og observert, plutselig trådte frem. Han ønsket å ta imot Jesus, og ble døpt på stedet.


MYE HAR SKJEDD SIDEN SIST

Jeg beklager at denne nyhetsoppdateringen kommer litt sent, men det har skjedd så mye i det siste at det nesten har vært et konstant virvar av aktivitet. Mellom en liten "misjonsturné" i Norge, møter i Danmark, en tur til Ukraina, og selvfølgelig det løpende arbeidet her i Polen, kan man si at jeg har hatt mer enn nok å se til.


MISJONSTURNÈEN

Vi har ikke vært særlig aktive i arbeidet med å verve nye partnere, noe vi absolutt burde ha gjort mer med. Men i mars reiste jeg og Arvid Aasen, som er misjonær i Frankrike, på en 15-dagers misjonsturné i Norge. Disse dagene ble svært givende; vi møtte mange nye mennesker og fikk muligheten til å kaste nytt lys på Europa som misjonsmark.

TEAM FRA NORGE

Rett etter at jeg kom tilbake fra misjonsturnéen, fikk vi besøk av et team fra IMPACT School of Revival, som gjorde en fantastisk jobb mens de var her. De hjalp i ICFL og fikk god kontakt med studentene, drev gateevangelisering i Lublin (hvor noen av de internasjonale studentene også deltok), og pakket nødhjelp til Ukraina.


Teamet fra IMPACT school of revival var med å hjalp i den internasjonale menigheten,

var ute på gaten og evangeliserte og hjalp til med å pakke nødhjelp til Ukraina.


Vi opplever at det er en ny åpenhet rundt oss, noe jeg tror er et resultat av bønn. I menigheten ber vi nemlig sammen hver morgen klokken 8:30. Når elevene evangeliserte i gatene, viste mange åpenhet for å høre evangeliet, og noen av dem valgte også å ta imot Jesus.


TUR TIL UKRAINA

Da vi kjørte IMPACT-teamet til flyplassen, hentet vi samtidig Peter Tkaczyk. Han ankom med samme fly som elevene skulle ta tilbake til Norge. Fredrik Skoglund, misjonsleder i Jesus Felleskapet, Peter Tkaczyk og jeg hadde planlagt en Nations Calling-tur til Ukraina bare noen dager senere.


Vi tilbrakte noen givende dager i Ukraina sammen med Halvard Hasseløy, som har drevet misjonsarbeid der i mange år. Vi besøkte en omgjort gammel skole som nå fungerer som flyktningmottak, hvor vi delte ut mat, ba og snakket med de som bor der. Dagen etter holdt vi et kampanjemøte i byen Uzhhorod, og dagen etter kjørte vi til Lviv for et møte i New Generation Church.


Vi besøkte bare de vestlige delene av Ukraina, hvor det ikke var noen uroligheter. Etter turen, da Fredrik og jeg kjørte tilbake til Lublin, reiste Peter Tkaczyk lenger østover for å hjelpe i omkring en måned.


TAKK FOR AT DU STÅR SAMMEN MED OSS

Vi er utrolig takknemlige for dere som står sammen med oss i dette arbeidet, og det er oppmuntrende å motta tilbakemeldinger fra dere. I Guds rike har vi alle forskjellige oppgaver og kall, men vi er alle deler av samme kropp. Når hver enkelt av oss utfører det Gud har kalt oss til, og når vi står sammen for å styrke og oppmuntre hverandre, da fungerer kroppen slik den skal.


Tusen takk for at du står sammen med oss i dette arbeidet. Vi ber daglig om at Gud må velsigne deg rikelig og gi tilbake i overflod.

Vennlig Hilsen

— Kasia & Ronald Gabrielsen :-)Hjertelig takk til dere som

er med og støtter økonomisk


Du kan nå også støtte via VIPPS.

Vårt vipps nummer er: 542239

Du kan også bruke følgende

bank konto nummer:

NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 - 0001186587

コメント


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page