top of page

1000 personer på gatemøte i Lublin!


Nå er høsten kommet for fult her i Lublin, men før sommervarmen forsvant nådde vi å ha et fantastisk gatemøte i Lublin sentrum, hvor ca. 1000 mennesker fikk høre Evangeliet.

Vi opplevde virkelig at Gud var med i tilretteleggingen av arrangementet, og vi trodde først at det ikke ville være mulig, for det skulle være et stort multimedia show samme kveld. Men Gud gav oss favør og ikke bare fikk vi lov til å ha arrangementet — tiden og stedet vi fikk tildelt var rett før et stort multimedia show som Lublin by arrangerte. Derfor begynte folk å strømme til, allerede når vi begynte vårt arrangement. Riktignok var mange kommet for å se multimedia showet, men så fikk de samtidig hørt Evangeliet forkynt, både gjennom sang, musikk og forkynnelse.


Lovsangsteamet gjorde en fantastisk jobb og når Amy Kemp talte så tolket Kasia til Polsk.


Samme helg som vi hadde dette arrangementet, som vi kalte Grace Night, hadde vi invitert Amy Kemp til Lublin — så det var jo en ekstra bonus. Hun er en evangelist fra USA, som for tiden var i Danmark. Derfor klaffet det fint at hun også kom veien om Lublin. Etter at lovsangsbandet hadde spilt, forkynte hun Evangeliet — og jeg tror ikke det er en overdrivelse å si at det var tusen personer tilstede.


Amy Kemp var med oss hele helgen, så på søndagen talte hun både i den Polske menigheten og etterpå i den internasjonale menigheten. I tillegg hadde hun også bibelundervisning på tirsdagen — så det var noen fullpakkede dager.


NY SESONG

Vi kan merke at vi er i starten av en ny sesong — ikke bare når det kommer til årstiden, men også fordi skolene starter opp nå i oktober. Igjennom sommeren har mange av studentene reist til andre steder i Polen/Europa for å arbeide, så de kan tjene litt ekstra penger til neste semester. Nå begynner de sånn smått å komme tilbake og i løpet av de neste ukene tror jeg også nye komme til å dukke opp i menigheten.


Noen har allerede tatt kontakt gjennom hjemmesiden, før de kommer til Polen, så vi kan se at hjemmesiden er et viktig redskap. I tillegg har vi også prøvd litt betalt annonsering på FaceBook, så det blir spennende å se om det vil resultere i at nye kommer.


TRENING AV NYE LOVSANGERE OG MUSIKKERE

Flere av studentene har uttrykt ønske om å være med å hjelpe i lovsangen, og noen har også ønsket å lære å spille forskjellige instrumenter. Derfor har jeg den siste tiden brukt en del tid på å trene nye lovsangere og musikere. Dette tar en del tid, men det er gøy å se at det begynner å forme seg et miljø av nye lovsangere og musikere.


Jeg kan også merke at jeg trenger mer hjelp når det kommer til lovsang og musikk. Det er bra at nye blir lært opp, men min bønn er at det også må komme noen nye krefter som allerede kan spille og/eller synge. Også når det kommer til det daglige arbeidet kan jeg merke at det kunne vært godt med litt ekstra hjelp, så vær gjerne med å be om at Gud må sende de riktige personene.


TAKK TIL ALLE DERE SOM STÅR SAMMEN MED OSS

På samme måte som Paulus kjente på en takknemlighet ovenfor de kristne i Filippi, fordi de hadde vært med å støttet hans tjeneste, kjenner vi på en utrolig takknemlighet ovenfor dere som står sammen med oss. Paulus sier også til de kristne i Filippi at frukten av den gave de hadde sendt skulle bli “… godskrevet dere rikelig …” (Fil. 4:17) og at “… Gud, som er så rik på herlighet i Kristus Jesus, gi dere alt dere trenger …” (Fil. 4:19).


At Gud lønner rikelig tilbake når vi gir til Hans arbeid er ikke bare fine ord, det er en Bibelsk sannhet. Derfor tror vi fult ut at Gud vil lønne alle dere som står sammen med oss rikelig igjen. Som familie har vi andakt hver kveld og da ber vi ofte for alle dere som står sammen med oss.


Så hjertelig takk til dere alle og vår bønn er at Gud er:


Må han gi dere lys til hjertets øyne, så dere får innsikt i det håp han har kalt dere til, hvor rik og herlig hans arv er for de hellige og hvor overveldende hans kraft er hos oss som tror. — Efeserbrevet 1:18-19

Vennlig Hilsen

— Kasia & Ronald Gabrielsen 

Takk til alle dere

som også støtter økonomisk!

Du kan nå også støtte via VIPPS.

Vårt vipps nummer er: 542239


Du kan også bruke følgende

bank konto nummer:

NORGE: 3080.30.41373

DANMARK: 5039 - 0001186587


コメント


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page